23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på RetailNews
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

SuperBrugsen i Gistrup satser hårdt på at blive mere synlig lokalt

SuperBrugsen i Gistrup ønsker at være mere lokal. Frugt og grønt købes i stigende grad lokalt, men uddeler Mikkel Olesen vil gerne have flere typer varer, så han hører gerne fra interesserede producenter i omegnen.

For halvandet år siden kom Lars Bo Christensen til SuperBrugsen som slagtermester, og siden har afdelingen præsenteret en række spændende tiltag. Det skriver Østhimmerlands Folkeblad.

Senest har Lars Bo Christensen anskaffet en rygeovn, så man nu kan købe hjemmelavede røgvarer. I første omgang drejer det sig primært om spegepølser, men på længere sigt vil det også være muligt at få eksempelvis bacon og hamburgerryg.

Lars Bo Christensen hjælper også gerne med gode ideer til en festmenu eller til tilberedning af kødet.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.141|